Tilmelding til

Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2018

Med overskriften ”Effektiviseringspres udfordrer bestyrelsernes ledelsesrum” sætter vi sammen fokus på at skabe ledelsesrum for offentlige bestyrelser. I halvanden time deler vi os ud i tre sektoropdelte workshops – Uddannelse, Kultur, Forsyning og Infrastruktur – hvor vi går i dybden med at skabe strategisk ledelsesrum under de særlige sektorspecifikke forhold. Efter at have hyldet Årets Offentlige Bestyrelse slutter vi af med at høre vinderen af vores nystiftede prisopgave: ”Større ledelsesrum til offentlige bestyrelser.”

 

Pris: 2.450 kr./deltager. Tilmelding er bindende fra 1. oktober og faktureres inden konferencen. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en anden.

 

Konferencen afholdes på Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København, tirsdag d. 6. november kl. 9.00-16.00

Er I fire fra samme virksomhed eller institution, som ønsker at deltage, kan I gratis invitere en femte med. I udfylder blot navn og kontaktoplysninger på alle deltagere. Rabat fratrækkes automatisk på faktura.

Tilmeld her

Kontaktperson

Vælg den workshop du ønsker at deltage i

Rækkefølge
Flere deltagere? Tryk nedenfor og indtast deres detaljer.

Din tilmelding
Tryk "SEND TILMELDING" for at afslutte, så får du en mail med bekræftelse på dem, du har tilmeldt. Har du tilmeldt andre end dig selv, og ønsker du, at de også skal modtage en bekræftelse på mail, så kryds af i feltet neden for, inden du trykker "SEND TILMELDING".

Send email om bekræftelse af tilmelding til deltagerne?
informations ikon

Information om workshops

Kl. 13.10-14.40 er der tre sektoropdelte workshops, hvor hver deltager ved tilmelding vælger den, vedkommende vil deltage i.


  • Workshop I: Uddannelser på spil
  • Workshop II: Tag det strategiske kulturledelsesrum
  • Workshop III: Strategisk udvikling under effektiviseringspres i forsyningsselskaber

Læs mere om de enkelte workshops og oplægsholderne i konferenceprogrammet.

Se programmet